An Innovative Workspace: the new Copernico Milano Centrale

Via Copernico, 38

MILANO

Per maggiori info:

An Innovative Workspace: the new Copernico Milano Centrale

Data

2/12/2015

TESTATA
Inspirationist

DICONO DI NOI

Welcoming areas were built in a way that encourages activity-based work, maximises concentration and meeting people and favours people’s well-being. Copernico was conceived with the intention of creating spaces in which to meet, discuss and relate.
.

The perceived atmosphere is the result of the materials’ warm hues (an expression of Italian artisanal craftsmanship) blending with the functionality of furniture and accessories (which are inspired by northern styles). Natural curved wood (reinterpreted in artisanal key), completely unique customised woodwork by highly qualified wood furniture companies, sometimes made on request (such as the non- reception desk or the Theatre) are recurring elements in various parts of the building. They have been designed to combine pliancy with use for work activities (and leisure activities as well).
.

Copernico has tried to create the right setting for every occasion and need – the coworking and turnkey flexible hall for conferences, company presentations and meetings is a versatile solution in which two or more environments can be created in one space the theatre, in which multimedia contributions are the true stars the club, a design loft that turns into a welcoming living room for meetings or to receive customers and guests in the gym, which can also be used for special events or anniversaries the café and terrace which overlook the park, for aperitifs, company dinners, cocktails and after-dinner events the agorà in which to share experiences and learn and, lastly, an outdoor area, a 2,000 sq. m. park for concerts, filming, shows or board meetings.

 

Leggi l’articolo completo >

.

Inspirationist_RASSEGNA_online

ULTIMI ARTICOLI SU DI NOI:

#IAMCOPERNICO